Har du noen gang tenkt på at refleksen som gjør deg synlig i mørket, har gått fra hånd til hånd for å bli utstyrt med både tråd og binders? Det er noe av det den tålmodige arbeidsgjengen hos oss gjør! Faktisk rundt 350.000 ganger per år, da vi er den eneste produsenten i Norge av den tradisjonelle, runde livredderen.

Vi er sertifisert til å støpe både blank og gul, og setter også på logoen din eller annet trykk om du ønsker det, slik at både brukeren og bedriften din blir sett. Og vil du ha trykk på tøy, fikser vi selvsagt det også, både for bedrift og private kunder.

JIP – til å stole på!

Reflekser

Vi er Norges eneste refleksprodusent av refleksbrikker. Våre refleksbrikker tilfredsstiller Norsk Standard EN ISO 17353:2020 type B1. Last ned samsvarerklæring.

Tester utført av SINTEFF materialteknologi viser at brikken har en refleksverdi som er minst fire ganger høyere enn Norsk Standard. Visste du at med en refleks så reduserer du sjansen for å bli påkjørt med 85 %.

Vanlige reflekser

Vanlige reflekser

Vi leverer reflekser i fargene klar, gulgrønn, oransje eller en kombinasjon av disse fargene. Vi leverer refleksen ferdig montert med nål og tråd, men kan også fås løs nål og tråd.

Sykkelreflekser

Sykkelreflekser

Ønsker du refleks til å ha i spilene på sykkelhjulet? Vi kan levere refleksene i rammer av sort og orange slik at denne er klart til å montere rett på sykkelhjulet.

Trykk på reflekser

Trykk på reflekser

Ønsker du logo til firma eller organsisjonen din på refleksen så har vi egen UV-printer som tar seg av dette. Vi sørger for at refleksen er godt innafor de standarder som gjelder også etter at din logo er påført.

Bestilling

Arbeidsleder: Elin Rosland, tlf: 452 36 171, e-post: handverk@jias.no

Ønsker du å bestille reflekser? Ring oss eller fyll ut skjema her så ta vi kontakt med deg.

Her holder vi til

Addresse:
Plogfabrikkvegen 10
4353 Klepp Stasjon


Telefon: 45 43 55 00
E-post: handverk@jias.no

Kontakt Refleks

Arbeidsleder: tlf: 45 23 61 71, e-post: handverk@jias.no

Har du en ide du vil drøfte med oss? Eller bare lurer du på noe?

Vi gleder oss til å høre fra deg!