Visste du at vi har 47 nevenyttige ansatte i håndverksavdelingen som elsker å utføre jobbene som mange andre synes er slitsomme og tidkrevende? Bare spør en av våre kjære kunder, som Øglænd System, Wurth Industri eller Aarsland Stål & Lakk. De lar oss ta hånd om alt fra pakking av skruer og møbeldeler til montering av ulike systemer. Og neste gang du bestiller noe fra Jæren Forlag og Info Vest, så er det vi som besørger produktene blir sendttrygt hjem til deg.

JIP – til å stole på!

Våre tjenester

Våre medarbeidere er eksperter på rutineoppgaver som krever nøyaktighet, presisjon og stor tålmodighet. Arbeidet utføres systematisk og strukturert og gjennom bruk av sjablonger og god kvalitetssikring sørger vi for at kvaliteten på leveransen er høy. Vi har faste kunder som bruker oss fast på oppgaver som må gjøres, men som ikke alltid står høyest på ønskelista når arbeidsoppgavene til medarbeiderne skal fordeles.

Pakking

Våre nøyaktige og dyktige medarbeidere har lang erfaring i pakking av alt fra små til store forsendelser. I løpet av et år pakker vi tonnevis med skruer, muttere og andre smådeler. Vi er også flinke på reklame, utsendelser i post, varer, materiell i poser og firmajulegaver.

Montering

Noe som skulle vært montert før du bruker det? Hadde det vært fint og fått dette ferdig montert slik at det er klart til bruk når produksjonen starter eller når står ute hos kunden? Fra faste kunder får vi inn oppdrag der mindre deler skal skrus sammen, festes, monteres og klargjøres før bruk.

Nettlager

For kunder fasiliteterer vi nettlager. Vi pakker på bestilling og sender daglig ut varer fra våre oppdragsgivere til kunder via Bring og Postnord.

Tekstiltrykk

Vi har varmepresse for trykking på tøy og tekstiler. Vi trykker både for både for kunder som kommer med tekstiler og transfermerker og for kunder som ønsker at vi skal bestille merkene selv. Vi kan tilby tekstiler/tøy gjennom våre samarbeidspartnere.

Helge S. Reiestad

Helge S. Reiestad

Driftsleder

Tlf: 951 49 972

E-post: hsr@jias.no

Arbeidsledere

De 47 ansatte i håndverksavdelingen er eksperter på å holde tråden og pakker aldri sammen før jobben er gjort.

Renathe Løyning Bøe

Arbeidsveileder

Tlf: 940 03 644

E-post: rlb@jias.no

Monica Nærland

Arbeidsleder

Tlf: 932 71 578

E-post: mn@jias.no

Magnus Torland

Arbeidsleder

Tlf: 454 18 374

E-post: mt@jias.no

Elin Rosland

Arbeidsleder

Tlf: 452 36 171

E-post: er@jias.no

Her holder vi til

Addresse:
Plogfabrikkvegen 10
4353 Klepp stasjon


Telefon: 45 40 22 65
E-post: handverk@jias.no

Kontakt Håndverksavdeling

Vi vil gjerne høre fra deg. Har du et oppdrag til oss? Har du en ide du vil drøfte med oss? Eller bare lurer du på noe? - du er uansett velkommen til å ta kontakt!