Har du vært utenfor arbeidslivet en stund på grunn av en ulykke, sykdom eller annet? Da kan det være godt å få litt drahjelp til hvordan du kan bli sett og hørt hos potensielle nye arbeidsgivere. Hos oss venter ivrige medarbeidere som er klare til å bli din personlige heia-gjeng!

Vi kan hjelpe deg med å kartlegge dine kvalifikasjoner og ressurser, og til å finne ut hvilke arbeidsoppgaver og bedrifter du kan trives med. Vi har tett kontakt med næringslivet, og kan derfor bistå med å finne bedrifter der du får testet ut din kapasitet og hva du faktisk liker å arbeide med.

Det er NAV som må søke for deg om plass hos oss – hvor hver eneste jobbsøker får sin personlig veileder.

Det handler om mennesket!

Våre tjenester

Våre medarbeidere har lang erfaring i å bistå arbeidssøkere i jobbsøkingsprosessen. Når veien tilbake til lønnet arbeid blir vanskelig kan det være nyttig med hjelp av en veileder som kan bistå med kompetansekartlegging, yrkesveiledning, cv, søknad, intervjutips og som kan veilede deg i et vanskelig og uoversiktlig arbeidsmarked.

Finn din nye medarbeider hos oss

Er du en leder som trenger flere flinke folk i staben din, så ikke nøl med å ta kontakt! Sjansene er store for at vi har en person med akkurat de kvalitetene og kompetansen som du leter etter, i porteføljen vår.

Arbeidsforberedende trening

Dette tilbudet er til arbeidssøkere som trenger tid til å trene seg opp for å bli klar for jobb. I AFT vil en erfaren veileder kunne tilby en tett oppfølging, og bidra til at du når målet ditt. AFT gjennomføres på oppdrag av NAV Rogaland og innsøk til oss skjer fra din veileder i NAV.

Sikke Helene Ueland

Sikke Helene Ueland

Attføringsleder

Tlf: 916 60 947

E-post: shu@jias.no

Veiledere

I avdelingen Jobbkompetanse arbeider medmennesker som strekker seg langt for å bidra til at også andre mennesker får jobbe.

Ingbjørg H. Obrestad

Veileder

Tlf: 932 80 064

E-post: io@jias.no

Marianne Furenes

Veileder

Tlf: 412 20 531

E-post: mf@jias.no

Nina Klausen

Veileder

Tlf: 474 57 660

E-post: nk@jias.no

Tor Kåre Fisketjøn

Veileder

Tlf: 932 21 855

E-post: tkf@jias.no

Her holder vi til

Addresse:
Plogfabrikkvegen 10
4353 Klepp Stasjon


Telefon: 51 77 06 00
E-post: post@jias.no

Kontakt Jobbkompetanse

Vi vil gjerne høre fra deg. Trenger du noen av tjenestene vi tilbyr?

Eller bare lurer du på noe? - du er uansett velkommen til å ta kontakt!